Saunottaret mukana – Finnish Sauna Festival

Saunottarilla sauna lämpimänä festariturneella!

http://saunafestival.fi/

Finnish Sauna Festival -tapahtuma perustuu saunoihin, suomalaiseen musiikkiin ja muotoiluun sekä korkealaatuiseen ja perinteiseen ruokamaailmaan. Festivaali järjestetään kesällä 2017 kolmessa Suomen kaupungissa; Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä. Jokaisen kaupungin tapahtumat ovat erilaisia; maantieteelliset sijainnit vaikuttavat niiden tarjontaan ja sisältöön. Helsingissä tapahtuma järjestetään Olympiastadionin edustalla, lähes ydinkeskustassa. Turussa tapahtuma-alue on Aurajoen läheisyydessä, historiallisen linnoituksen ympäröimänä. Jyväskylän festivaalialue on suurin ja siellä yksi tärkeimmistä elementeistä on vesi ja sen läheisyys. Järvi mahdollistaa erilaisia saunainnovaatioita, kuten laivasaunoja ja vedenalaisia saunoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.